Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 236 – Fina Stellan

Det är dags att lägga alla korten på bordet när vi berättar mer om våra intryck av Stellar Blade*. Hur hanterar denna kraftigt marknadsförda titel förväntningarna? Är det bara ögongodis för få eller döljer sig något mer under ytan?

Som vanligt stannar vi inte upp vid det ena eller det andra, utan idag blir det lång utläggning om Shift Ups berättelsefokuserade debuttitel på Playstation 5.

Vi går över berättelsen, stridssystemen, musiken, balansen, sparfilssystemen och mycket mer. Allt är inte perfekt, det kan vi lova, och vad vi tycker om spelet? Ja det får du väl höra när du lyssnar. 😉

Därefter återvänder vi till vår årliga snabbkoll på MLB-serien och tillskotten i MLB The Show 24**! Som vanligt handlar det om att ta fram förstoringsglaset för att undersöka vad som är nytt och värt att uppleva i baseboll-spelet och det är precis vad vi gör även denna gången.

Häng med!

All musik du hör i avsnittet tillhör dess ursprungliga upphovsrättägare.

*Kod för Stellar Blade har tillhandahållits av Sony
**Kod för MLB The Show 24 har tillhandahållits av Sony

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén