Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Om oss

Öppna världar är en plats för analys, eftertanke och noggrant genomtänkt kritik. Oftast via våra röster då vi i grunden är en podcast bestående av ett gäng nära vänner som behandlar våra upplevelser och observationer. Vårt huvudfokus är spel, men emellanåt tar vi även tempen på andra populärkulturformer.

Då många av oss kommer från journalistiken, föreningslivet eller rentutav tidigare spelbranschen, kan du också räkna med att vi återkommande genomför intervjuer med exempelvis spelutvecklare och röstskådespelare. Detta gör vi för att öka förståelsen mellan avsändaren och mottagaren av verken, något som förhoppningsvis kan bidra till en mer hälsosam miljö för alla som är en del av kulturen.

Vi tror att kultur påverkar alla som konsumerar den. Positivt och negativt beroende på vad vi tar med oss in i den. Och som med all konst och kultur, är det en självklarhet för oss att lyfta fram dessa aspekter i vårt innehåll. Ibland blir det nostalgitrippar fyllda med kärlek på rosa moln och ibland blir det sylvass kritik runt ämnen som svider, men som också måste få ha en plats i samtalet.

Oavsett vad du väljer att lyssna, se eller läsa, är det innehåll skapat av oss om vi känner för det på det sätt vi känner för det när vi känner för det.

Välkommen hit!

Mvh Panelen
(Aaron, Ida, Jules, Lillie, Liza, och Sarah)

Ansvarig utgivare: Aaron Vesterberg Ringhög
Mail: info@oppnavarldar.se

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén