Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 232 – A well rounded game

Vi fortsätter släppa loss intrycken och med majoriteten av panelen på fortsatt semester hänger Douglas på igen när han och Aaron betar av de senaste titlarna.

Förvisso inte en av de allra senaste spelen kanske, men ändå ett partyspel som är här för att stanna; Party Animals* må ha misslyckats med menyerna, men knasigheten sitter precis där den ska!

Därefter åker vi tillbaka till skolan i Persona 3 Reload! Stilmässigt genialiskt, småmysigt nostalgiskt och emellanåt eftertänksamt. Men vad är det egentligen som får Douglas att tända till? Jo gränssnittet såklart!

Avslutningsvis blir det svenskodlade Go Mecha Ball** som utsökt för tankarna till ett visst Nintendo IP… För även om det är fantastiskt att vi får ett helt unikt spel i originalförpackning, är det omöjligt att inte se kvalitéerna i Go Mecha Ball och fundera på vad som hade hänt ifall Nintendo hade fått pitchen initialt.

Sist men inte minst blir det Tekken 8*** som kort och gott gör det inget annat fightingspel riktigt lyckats med ännu! Vad undrar du?

Well, häng med och hör själv!

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprungliga upphovsrättsägare och musiken ni hör från Party Animals, Persona 3 Reload, Go Mecha Ball och Tekken 8 är skriven av Patric Catani, Atlus, Joonas Turner och Tekken Project i respektive ordning.

*Kod för Party Animals har tillhandahållits av Microsoft

**Kod för Go Mecha Ball har tillhandahållits av Whale Peak Games

***Kod för Tekken 8 har tillhandahållits av Bandai Namco

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén