Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 231 – Mario lever bokstavligen talat på hoppet

Hej hopp och glad start på det nya året!

Här vankas det lååångt avsnitt med vår käre Douglas tillbaka framför mikrofonen igen när han och Aaron tuggar Call of Duty: Modern Warfare 3*, Super Mario Bros Wonder, Worldless** och Avatar: Frontiers of Pandora***!

Med andra ord kan du räkna med skitnödig action, absolut fenomenalt plattformande och extrem atmosfär i första halvan av samtalet. Därefter blir det överraskande positivt kring licensspelet ingen trodde skulle vara så här bra eller?

Avslutningsvis delar vi även med oss av våra intryck från Xbox Developer Direct.

Men inget av detta innan vi stämmer av situationen kring vattenläckorna. De där förbannade, enfaldiga och alldeles fruktansvärda, vattenläckorna.

Häng med!

All musik ni hör i avsnittet tillhör dess urpsprunglige upphovsrättsägare och musiken du hör från Call of Duty: Modern Warfare 3, Super Mario Bros Wonder, Worldless och Avatar: Frontiers of Pandora är skriven av Walter Mair, Koji Kondo, Berlinist, beGun och Pinar Toprak i respektive ordning.

*Kod för Call of Duty: Modern Warfare 3 är tillhandahållen av Activision

**Kod för Worldless är tillhandahållen av Thunderful Games

***Kod för Avatar: Frontiers of Pandora är tillhandahållen av Ubisoft

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén