Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Nånstans i Tatooine


Jules är tillbaka från semestern och har redan hunnit spela mer än vad många hinner med på ett år, medan Aaron leker lägerledare i Enköping. Men detta är självklart inget som hindrar dem från att få in en timme eller två till att djupdyka ner i de senaste veckornas spelupplevelser!

Det blir pusselmys i Omno, med ljuvlig musik och charmig inramning. Även Faraday Protocol* som släpps idag har en hel del pussel att bjuda på, även om det inte riktigt än faller Jules i smaken i samma utsträckning som exempelvis ett Tacoma eller Portal kanske gör. Däremellan berättar Aaron mer om sin nyfunna, men hårt utmanande relation till Microsoft Flight Simulator som i dagarna släppts till Xbox Series X/S. Unika buggar och romantiska vyer över Tokyo, London och Rio de Janeiro.

Avslutningsvis blir det ett spoilerfyllt djupdyk i Variable States senaste titel Last Stop, en interaktiv resa bredvid tre fantastiskt välskrivna karaktärer i en titel som. minst sagt rullat ut mattan för lång diskussion i dagens panel.

Häng med!

*Kod för Faraday Protocol har tillhandahållits av Deck 13


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén