Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 131 – Cirkeln är sluten


Liza, Lillie och Aaron tar en redig titt på Apex Legends, Respawn, Titanfall-arvet och inte minst säsong 9s bidrag till framgångssagan – Arena-läget! Vad skiljer egentligen Apex legends från övriga Battle Royales, hur kompatibelt är det i tävlingssammanhang och kommer Liza kunna slita sig från mästerskapen som spelas i detta nu?

Det blir också en redogörelse kring Svenska E-sportsförbundets senaste ansökan om medlemsskap i Riksidrottförbundet, Lizas anförande plädering och vad som hände sen. Att e-sporten är viktig för Riksidrottsförbundet är fortsatt något som de vid makten inte riktigt har förstått. Tur då att vi har eldsjälar som arbetar hårt för att vi en vacker dag ska nå dit!

Avslutningsvis blir det även en analys av varför Beat Saber* (som i övrigt är fantastiskt) inte riktigt ger Aaron den workout som han hade hoppats på efter att titeln varit ute på marknaden så länge. Vi går också över Blizzard-avhoppande utvecklare och framtiden för de spirituella uppföljarna till Starcraft i samband med en mini-recension av Jason Schreiers senaste bok “Press Reset”.

Mycket blir det, häng med!

*Kod för Beat Saber har tillhandahållits av Oculus


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén