Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 132 – Aggressivt smått nyfiken


Det nalkas sommarlov, skolavslutningar, fotbolls-EM och så mycket mycket mer som får falla sig vara de naturliga orsakerna till varför avsnitten har dröjt. Men nu är vi här igen.

E3 har ägt rum i någon form av format och Jesper slår sig ner en sen onsdagskväll för att bena ut alltsammans tillsammans med en överhettad Aaron. Vi går över ESA, E3-plattformen och varför Aaron anser att det hade kunnat göras så mycket bättre.

Vi spinner loss om Elden Ring, Geoff Keighleys roll i det hela och inte minst svenska Planet of Lana. Därefter rullar vi vidare genom Wholesome Direct, Ubisoft Forward, Devolver, Xbox/Bethesda och Nintendo Direct! Svar ja – vi har inte kollat på alla de där andra och diskuterar även huruvida formatet verkligen är det bästa i och med den enorma inflation på shower som hålls.

Måste verkligen Halo bli bra för att Xbox ska lyckas? Har vi synat Sonys smarta strategi i rockärmen? Hur länge orkar vi gå på och framför allt – hur många kommer bli upprörda av att höra Jesper och Aarons kanske inte helt gångbara åsikter kring Avatar, Xbox, From Software och japanska säljtekniker..?

Häng med!


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén