Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 96 – Eskalera lol lol


Självklart är det fullt ös medvetslös när högsäsongen är ifatt oss! I dagens avsnitt pratar Ida och Sarah mer om sin tid med The Sims 4: Ekoliv* och hur väl det kommunicerar miljötänk i spelens värld. Sedan far vi iväg som vanligt i ivägsvävande innan Aaron och Sarah berättar mer om sina tankar kring Supermassive Games senaste tillskott The Dark Pictures: Little Hope** och hur det lyckas med de delar i alla fall Aaron inte upplever att föregående delen Man of Medan gjorde.

Det blir därefter ett stort ingående intryck av indietiteln The Falconeer***, skapat av Tomas Sala – en titel som Aaron sett fram länge mot, men som tyvärr inte lyckades leverera från starten av flera anledningar som lyfts, även om den sammanfattade känslan är fortsatt positiv och inte minst förhoppningsfull tack vare titelns stora potential i kontext till de små resurserna.

Avslutningsvis har vi äntligen fått möjlighet att återbesöka en tidig goding från 2020 – Ninja Theorys Bleeding Edge****, en titel som hamnat i skymundan allteftersom året passerat förbi. En titel som fortsätter ha en aktiv community och en tillgänglig design, men som gissningsvis inte fick exakt det genomslag Ninja Theory och Microsoft förmodligen hade hoppats på. Men det förhindrar inte oss från att vara glada över att det fortfarande lever!

Häng med!

*Koder för The Sims 4: Ekoliv har tillhandahållits av EA
**Koder för The Dark Pictures: Little Hope har tillhandahållits av Bandai Namco
***Kod för The Falconeer har tillhandahållits av Wired Productions
****Koder för Bleeding Edge har tillhandahållits av Microsoft


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén