Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 95 – Sömnlöst nät


Xbox Series X och S är här och Jules och Aaron berättar mer om sina känslor inför maskinerna, funktionerna, användargränssnittet och inte minst värdet av att känna sig som hemma i allt efter ungefär en vecka tillsammans med modellerna.

Det blir även mer Assassins Creed: Valhalla från Jules som nu är uppe i drygt 70 timmar med sin sparfil, innan Aaron totalt förlorar sig i sin kärlek till The Pathless, senaste titeln från Giant Squid och Annapurna Interactive. Visuellt fantastiskt, musikaliskt genialiskt och alldeles underbart i sitt fokus!

Därefter fortsätter Aaron gå på när han delar med sig om sina tankar kring Observer: System Redux, nyutgåvan från 2017 och varför det stimulerar precis alla de cyberpunk-neon-regn-i-mörka-gränder-nerverna som marknadsföringen för Cyberpunk 2077 hittills inte har gjort.

Avslutningsvis blir det Douglas intryck från Sonys hårt hållna licens i Insomniac Games senaste tillskott inom Marvel-universumet i och med Spider-Man: Miles Morales! Karaktärerna, staden och inte minst den där underbara känslan av att få vara superhjälte lagom till jul.

Häng med!

*Kod för The Pathless har tillhandahållits av Annapurna Interactive
**Kod för Observer: System Redux har tillhandahållits av Bloober Team SA
***Kod för Spider-Man: Miles Morales har tillhandahållits av Sony


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén