Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 94 – Susa ner i avgrunden


Jesper, Douglas och Aaron har spelat en massa spel och pratar om både de stora och de små i detta härliga avsnitt som klockar in precis runt två timmar. Och för att hålla korvstroganoffen välkryddad kör vi på med lite fotboll när vi diskuterar PES2021* vs FIFA21**!

Efter fotbollstugget blir det härliga blandningar av genres när Douglas berättar mer om Atomicrops*** och Aaron om Sakuna: Of Rice And Ruin****. Två titlar som blandar strider med jordbruk på två helt olika sätt, men ändå inte. Eller?

Avslutningsvis återvänder vi till ett av våra favoritspel från i fjol – Lonely Mountains: Downhill i och med DLC:n Eldfjall***** Island och dess underbara effekt som balsam för själen oavsett vilken tid vi lever i. Men inte innan vi fått höra mer om Jespers VR-upplevelser i Star Wars-universumet och Star Wars: Rogue Squadron******!

Häng med!

*Kod för PES2021 har tillhandahållits av Konami
**Kod för FIFA21 har tillhandahållits av EA
***Kod för Atomicrops har tillhandahållits av Raw Fury
****Kod för Sakuna: Of Rice And Ruin har tillhandahållits av Xceed
*****Koder för Lonely Mountains: Downhill Eldfjall Island har tillhandahållits av Thunderful Publishing
******Kod för Star Wars: Rouge Squadron har tillhandahållits av EA


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén