Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 97 – En rolig parentes


Aaron och Liza sätter sig ner efter en lång vecka och tjatar loss om sommarstugor, Among Us, Pokemon Go och inte minst John Rambos epilog efter att ha besegrat Chronica i Klassic Tower-läget i Mortal Kombat 11 nu när Kombat Pack 2 släppts i samband med Mortal Kombat 11 Ultimate Edition*!

Sedan blir det Call of Duty: Black Ops: Cold War för hela slanten! Vad har Treyarch och Raven Software erbjudit denna gången som skiljer sig från tidigare utgåvor av den evigt gående serien? Varför tycker både Liza och Aaron att kampanjen sticker ut och hur kul är multiplayern?

Häng med!

*Kod för Mortal Kombat 11 Ultimate Edition har tillhandahållits av WB Games
**Koder för Call of Duty: Black Ops: Cold War har tillhandahållits av Activision


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén