Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 199 – Mister Marvel


Vår gamle kollega och vän Douglas Lindberg är och hälsar på igen för att snacka kort och till detta har vi även bjudit in en debuterande gäst i podden, nämligen ingen mindre än Svamprikets egen Peter Ahonen!

I dagens avsnitt blir det nämligen samtal om ett av de absolut största kortspelen på marknaden – Hearthstone och även nyligen lanserade Marvel Snap! Båda med en gemensam nämnare i spelutvecklaren Ben Brode som var med och byggde Hearthstone från grunden, precis som han nu gjort med sitt team på Marvel Snap.

Var befinner sig Hearthstone idag och hur mycket blir det egentligen åtta år in i spelets liv på marknaden? Och vad erbjuder Marvel Snap som övriga aktörer i genren inte gör (förutom sitt snabba format såklart)?

Ladda ner apparna, plocka fram mobilen eller dator och häng med för nu blir det beroendeframkallande digitala kortspel för hela slanten!

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och musiken som hörs från Hearthstone och Marvel Snap är skriven av Peter McConnel och The Chris Alan i respektive ordning.

*Koder för Frostwolf Thrall Bundle och Hunter Battle Ready Pack har tillhandahållits av Blizzard


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén