Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 164 – Ok boomer


Tillbaka kära vänner! Tillsammans med enastående Emma “Swebliss” Bliss inleder vi det nya året i ett långt samtal om livet som streamer och influencer, med avstamp i The Washington Posts artikel om Tyler “loltyler1” Steinkamp.

Emma har under drygt åtta år byggt upp ett följe på över 230 000 följare och kan med mer erfarenhet än majoriteten av andra svenskar på Twitch dela med sig av inte bara visdomar och tips, men också baksidan som ofta inte riktigt tänks på. Hur är det egentligen att interagera med tusentals personer som uppfattar att de känner dig samtidigt som du knappt vet något alls om dem?

Och hur kan vi glömma bort alla skambud från sponsorerna, de fantastiska resorna, exklusiva festerna och inte minst balansen mellan att umgås med andra streamers som är både konkurrenter men ändå de enda som faktiskt förstår dig på samma gång..?

Detta och my… just ja. Hur skulle vi kunna spela in en vecka som denna utan att vidröra Microsoft och Activision/Blizzard..? Det trodde du inte va!

Häng med!

Följ Emma “Swebliss” Bliss!
Twitch
Instagram
Twitter
Discord
TikTok (Swebliss)
TikTok (Emma och Konrad)

Läs om Tyler Steinkamp i The Washington Post här
Följ Bloombergs rapportering kring Microsoft/Activision här
Följ Wall Street journals rapportering om Microsoft/Activision här
Se Microsoft and Activision Blizzard Conference Call här


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén