Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 163 – Luke Skywalker kommer snacka om ditt tv-spel


Innan 2021 tar slut bjuder vi på en lång intervju när Aaron slår sig ner med de två barndomsvännerna Adam Stjärnljus och Klas Eriksson från studion Wishfully som är aktuella med sin debuttitel Planet of Lana!

Adam och Klas berättar om hur allting började, vad som landade dem de där attraktiva platserna i Geoff Keighleys trailer-kavalkader under Summer Game Fest och inte minst The Game Awards! Vi får även höra om hur samarbetet med Takeshi Furukawa kom till, varför Klas skapade ett helt nytt språk för Planet of Lana och inte minst varför de valde att inte nöjda sig med det lilla utan snarare ge sig sjutton på att skapa en riktig “premium-upplevelse” med sitt passionsprojekt!

Och så svarar de också på den kanske viktigaste frågan av dem alla – kommer Planet of Lana få Aaron att gråta..? Detta och mycket mer i ett avsnitt som handlar uteslutande om Planet of Lana som släpps till Xbox och PC under 2022.

Häng med på årets sista avsnitt. Gott Nytt År och tack för 2021!

Följ Wishfully/Planet of Lana i sociala medier:
Twitter
Instagram
TikTok
Facebook
Youtube
… eller besök Wishfullys eller Thunderful Games hemsidor!

Sist men inte minst – addera Planet of Lana på Steam Wishlist här!

All musik som används i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och musiken från Planet of Lana är skriven av Takeshi Furukawa.


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén