Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 159 – Ratchet and Evil


Räkna med att det inte går ett The Game Awards utan att vi slår oss ner för att tugga lite. Denna gången tar vi tillbaka vår tidigare gäst Victor Sjöström som slår sig ner med Aaron för att reflektera lite kring spelmediet, The Game Awards och inte minst Halo Infinite.

Vi pratar om kampanjen, bristerna i narrativet, fördelarna med spelmekaniken och till och med lite av multiplayern. Vad gäller The Game Awards fokuserar vi lite mer på de nominerade i GOTY-kategorin men också lite kring de trailers vi fått se. För det är väl ingen som missat Hellblade 2-gameplayen än eller?

Just ja! Sedan har Aaron spelat sjumanna-studion Monokels debuttitel White Shadows* som jobbar med lite tyngre teman.

Häng med!

Följ Victor på Twitter och på Instagram!

*Kod för White Shadows har tillhandahållits av Thunderful Publishing


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén