Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 158 – Hårflödet på Edinson


Spelexperten från Nyhetsmorgon i TV4 tillika entreprenören aka världens bästa Paula “Fenjima” Manrique tittar äntligen förbi panelen och snackar spel!

Det blir barnspel, familjespel, favoritspel och inte minst önskemål om fler spel som behandlar de där ämnena som andra spel helt enkelt inte gör. Vi snackar Greta Gris och PictoParty och sedan berättar Aaron om varför han gillar FIFA 22* som på ytan inte gör mycket nytt, men för en gångs skull åtminstone fångar Aarons uppmärksamhet kring vissa funktioner.

Därefter bär det av i en längre reflektion kring Call of Duty: Vanguard**, med Paula i spetsen runt multiplayer och Aaron som traditionsenligt betar av kampanjen. Vad är positivt? Vad är negativt? Vad är frustrerande och vad är rent utav underbart..?

Avslutningsvis får vi en kort uppdatering kring Paulas klädesmärke som vi alla hoppas landar enligt plan under 2022… Häng med!

Följ Paula via Twitter, Instagram eller på Mama.nu

Wall Street Journals rapportering av Activision
Bloombergs artikel kring Jim Ryans mejl
Yussef Coles recension av Call of Duty: Vanguard på Polygon

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprungliga upphovsrättsägare. Musiken som hörs från Call of Duty: Vanguard-segmentet är skriven av Bear McCreary.

*Kod för FIFA 22 har tillhandahållits av EA
**Kod för Call of Duty: Vanguard har tillhandahållits av Activision


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén