Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 153 – Special: Life Is Strange: True Colors


Det är dags för vår stora Life Is Strange: True Colors*-special! Och med oss på resan har vi hämtat in två gamla godingar att gästa. Panelens gamle vapendragare Amanda Steén samt vår återkommande gäst och vän Anna Nilsson! Och inte nog med det! Nej vi har också intervjuat Narrative Director Felice Kuan från Deck Nine, samt röstskådespelerskorna Erika Mori (Alex Chen) och Katy Bentz (Steph Gingrich)!

Det blir ett långt, långt samtal om samtliga kapitel från den senaste delen i Life Is Strange-serien, om svåra val, romanser, sorg och vemod. Om svek, vänskaper och alla de där vardagliga, lite mer obehandlade ämnena inom vårt kära spelmedium, som vi ser alldeles för lite av.

Varning för spoilers såklart. Har du inte spelat det och planerat att göra det är det bara vänta med denna, om du inte planerar att spela det men vill följa med på tåget ändå är det bara hänga med. Fram med skämskudden, snuttefilten eller kanske bara varma filten, nu åker vi!

Hör Amanda i Spelsnack och i Skämshögen, samt läs hennes texter på Loading (Life Is Strange: True Colors-recensionen hittar du här)
Hör Anna i Svamppod och läs hennes texter på Svampriket (Life Is Strange: True Colors-recensionen hittar du här)

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och all musik från Life Is Strange: True Colors kan du höra här.

*Kod för Life Is Strange: True Colors har tillhandahållits av Google


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén