Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 143 – Countrymusik med döda zombier


Jules fortsätter att plöja genom katalogen i Game Pass och har äntligen skaffat sig tillräckligt med timmar av dejtande i Boyfriend Dungeon för att kunna avlägga sin expertbedömning på den omtalade titeln.

Därefter berättar Aaron om de inledande timmarna med Subnautica: Below Zero* och vad han känner skiljer sig från föregångaren, innan de båda svävar iväg i varför Jules inte kan finna ro i den sortens pusselspelande som Outer Wilds, Subnautica och dylikt erbjuder, medan hen älskar de mer traditionella pusselspelen. Kommer Jules någonsin spela genom Outer Wilds..?

Avslutningsvis berättar Jules om det underskattade rollspelsäventyret The Bard’s Tale IV – Kickatarter-projektet som söljer upp en till synes urgammal serie. Kunde det varit en reboot? Det funderar vi också på.

Sist men INTE minst – vilket var det där spelet som hade “countrymusik med döda zombier” i sig..?

Häng med!*Kod för Subnautica: Below Zero har tillhandahållits av Unknown Worlds


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén