Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 136 – 20 år med ekorrar


Inte ens värmeböljan kan hålla oss borta!

Tillsammans med ingen mindre än Playerone.se’s egen chefredaktör Alexander Cederholm slår vi oss ner och snackar mer om svensk spelmedia genom åren och avslutar med tio “snabba frågor” för att kröna skribentfödelsedagen då Alexander idag firar 20 år som spelskribent!Därefter bär det av för att bena genom en mängd ämnen.

Det ska självklart snackas om Steam Deck och hur detta nu kommer påverka Nintendos position som den självklara guldgruvan för mindre utvecklare. Vi har också tagit en titt på Stadias nya incitament för partners och utvecklare och därefter blir det mer tillgänglighetstugg efter senaste veckans Twitter-debatter mellan elitister och inkluderingsförespråkare. Phil Spencer har uttalat sig om DualSense-kontrollen, det blir mer intryck från Ratchet & Clank: Rift Apart och avslutningsvis sjunker vi djupet ner i diskussion kring spel med fotografi som drivande spelmekanik!

Häng med!

För att läsa mer av Alexander Cederholm (och hans kollegor) vänligen klicka in dig på Playerone.se eller följ honom på Twitter!

Här är den superfascinerande trailern av Viewfinder!


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén