Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 128 – Söndersupen


Till slut blev det en långkörare när Jules slår sig ner med Sarah och Aaron och bränner av den senaste tidens spelintryck!

Först ut får Disco Elysium: The Final Cut* några väl valda ord både på grund av det bristfälliga stödet för handkontroll, men också för designvalen i sig. Sedan får vi följa med Sarah på bal i Monster Prom – spelet som tog Sarah med storm och raka vägen tillbaka in i spelandets underbara värld.

Efter att Jules tipsat om bra dating-sims beger vi oss raka vägen in i Resident Evil Village** som hen bränt igenom. Se fram emot vår spoilercast som anländer nästa vecka, men hör först och främst vår ospoilade diskussion kring spelets positiva och mindre positiva egenskaper.

Avslutningsvis blir det långt intryck av NieR Replicant ver.1.22474487139…*** som Aaron inte bara sett slutet för en, två eller tre eller fyra gånger utan fem gånger! Allt för att avgöra om det når upp till hans GOTY 2017 eller inte.

Häng med!

*Kod för Disco Elysium: The Final Cut har tillhandahållits av Google
**Kod för Resident Evil Village har tillhandahållits av Capcom
***Kod för NieR Replicant ver.1.22474487139… har tillhandahållits av Square Enix


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén