Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 127 – Bloodborneish


Ida har spelat Housemarques nya titel Returnal* och berättar mer om sitt första riktiga möte med en roguelike! Hur Housemarque implementerat DualSense-kontrollen, 3D Pulse-ljudet och inte minst summa kardemumman av allt det här, är om vi ska tro Ida … inget annat än… ja lyssna själv så får du höra!

Jesper och Aaron har spelat Say No! More** från den tyska lilla studion Studio Fizbin och gottar sig i det pedagogiska temat kring att ifrågasätta hierarkiska strukturer likväl som att skratta åt det dumma, men ändå mysiga i det hela.

Jesper fick också en handkontroll som är rosa och Aaron har lyssnat på över åtta timmar intervjuer för att bryta ner vad som faktiskt kommit ut kring Sony den senaste månaden vad gäller Days Gone, internt fokus och inte minst stora löften inför PS5-generationen.

Mycket blir det – häng med!

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare:
Nonny Krlic – The Crash From Returnal Original Soundtrack

*Kod för Returnal har tillhandahållits av Sony
**Koder för Say No! More har tillhandahållits av Thunderful Publishing


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén