Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 120 – En helt ny innebörd


Christian Hedlund och Linn Ehrner (som tyvärr inte kunde gästa idag) har igår rott hem sitt finansieringsmål för deras Kickstarter som ska användas för att producera en rad intervjuer med kulturskatter inom svenskt röstskådespeleri! Stort grattis till dem båda!

Och medan vi blickar framåt till de kommande intervjuerna kan vi gotta oss lite i ett långt samtal från i onsdags kväll, när Aaron slog sig ner med Christian och panelens återkommande vän och gäst Matilda Smedius för att snacka loss om röstskådespeleri, varför en serie intervjuer med gamla röstskådespelare är så viktigt och sist men inte minst – en hel del härliga ivägsvävanden! Det avhandlas julfester från Christians och vår egen Jespers tid under Press2Play, det snackas om hur det gick till när Christian fick rollen som Zazu i Lejonkungen återutgåvan, varför röstskådespelsbranschen inte är en bransch på nedgång samtidigt som dens utövare och talanger fortsätter arbeta i det fördolda.

Det blir även improvisationslekar där Matilda och Christians färdigheter sätts på sin spets och självklart har vi den exklusiva scenen där Brigitte och Sonic möts under närmast obeskrivliga omständigheter. Bara i Öppna världar.

Häng med!

Följ Christian Hedlund på Instagram
Stötta Christian och Linns Kickstarter!
Följ Matilda Smedius på Instagram


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén