Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 117 – Pronomén


Dags att gå över senaste periodens spelupplevelser!

Med andra ord – mer Assassins Creed: Valhalla-tugg från Jules, som tagit en tur med tillägget River Raids, medan Aaron däremot spelat genom Bowser’s Fury och återigen frågar sig hur roligt det egentligen hade varit om det inte var just Mario som sprang runt och hoppade och for..?

Och innan Aaron avslutningsvis berättar om sina timmar med Godfall* och varför han tycker det känns lite förbisett, men också varför han plötsligt slutade mitt i ett uppdrag, klämmer Jules in en varm rekommendation av (hörde vi indiepärla?) indiepärlan Röki!

Häng med!

*Kod för Godfall har tillhandahållits av Gearbox Publishing


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén