Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 102 – 22 snubbar i ett växthus


Jules har spelat klart Cyberpunk 2077* på Xbox Series X, Douglas har tagit paus efter tre timmar med Cyberpunk 2077 på Playstation 4 Pro och Aaron är nästan halvvägs genom kampanjen i … Cyberpunk 2077** på Stadia!

Spoiler: Dagens avsnitt innehåller en hel del reflektioner kring CD Project Reds senaste och det blir av många uppenbara anledningar båge högt och lågt. Vi tittar på representationen, designen, manuset, huruvida det verkligen kan kategoriseras som ett rollspel och inte minst de små stunderna som faktiskt har den där kvalitétstämpeln vi alla lärt oss känna igen när det kommer till CD Project Reds bästa stunder.

Det blir avslutningsvis även intryck från Elden Pixels Alwa’s Legacy***, som Aaron kommer direkt ut från efter en genomspelning vilken även ledde till en liten försening in till panelen idag, men bättre sent än aldrig!

Häng med!

*Kod för Cyberpunk 2077 har tillhandahållits av Bandai Namco
**Kod för Cyberpunk 2077 har tillhandahållits av Google
***Kod för Alwa’s Legacy har tillhandahållits av Elden Pixels


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén