Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 89 – 96 skallar


I dagens avsnitt gästar konstnärinnan Anna Nilsson från Svampriket och mångsysslaren Nicklas “Pajlen” Holmberg från podcasterna “Vänta, jag ska bara dö först” och “Monsterpepp”. Och varför gästar just dessa två fantastiska personer då?

Jo! I början på september i år var nämligen Aaron och Liza på RRMeetup Summer 2020, där spelade de spel, åt god mat och samtalade långt inpå natten i goda vänners lag. Och under en av dessa dagar tillbringade de några timmar tillsammans med bland annat Pajlen och Anna i en session av rollspelet D&D! Och även om Liza fick förhinder idag förhindrade det inte oss andra från att få till en lång pratstund om det ena och det andra.

Det avhandlas rutinmässigt ivägsvävande kring livet, vad som spelas och mer om Annas och Pajlens olika bakgrunder till sina hobbyprojekt, därefter blir det dags att snacka om D&D tillika Pajlens nya passion och varför Aarons karaktär uppenbarligen höll Annas karaktär om ryggen i den one-shot som Pajlen höll under RRMeetup.

Sedan får vi grotta ner oss i livet som konstnärinna när Anna berättar om hur det kan vara att leva på sin konst 2020 innan Aaron får berätta mer om sitt första riktiga möte med Dark Souls* igen sedan spelet släpptes för snart nio år sedan.

Långa samtal och mysiga ämnen med grymma gäster!

Nyfiken på var du hittar Anna och Pajlen?

*Kod för Dark Souls har tillhandahållits av Bandai Namco


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén