Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 87 – Steamy karaktärsporträtt


Jules, Jesper (lite sen), Sarah och Aaron slår sig ner och hugger tag i några av veckans nyheter och spelupplevelser!

Det nalkas Captain Tsubasa: Rise of Champions* och Hades, vi har kollat på ytterligare en Night City Wire och pratar länge om hur vi tror att dessa trailers börjat tära på vår egen hype inför Cyberpunk 2077.

Det blir också självklart diskussion kring de största av de största när vi tittar på vad Microsofts uppköp av Zenimax Media innebär samt huruvida Amazons streamingtjänst Luna kommer bli en plattform att räkna med eller inte.

Häng med!

PS! Vi ber om ursäkt för Aarons märkliga ljudkvalitet i detta avsnitt, men ibland är helt enkelt inte tekniken med oss och när vi kom fram till att det åtminstone hörs vad han säger bestämde vi oss för att köra på.

*Kod för Captain Tsubasa: Rise of Champions har tillhandahållits av Bandai Namco


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén