Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 82 – Mass Effect eller Monoliten


Den som trodde att Aaron kunde hålla sig borta från podcasten denna veckan hoppades på för mycket, för i dagens avsnitt får ni följa med när han och Jules går över både det ena och det andra i denna långkörare.

Det tittas på Tom Clancy’s Elite Squad och det faktum att introsekvensen glidit under radarn så länge sedan lansering och sen bär det av i ett långt samtal runt Playstation och Xbox och Jules lilla lista över de potentiella för och nack -delarna med de båda konsolerna. Allt på grund av att hen nu fått upp ögonen för vad Xbox har att erbjuda med ett par veckors lån av Aarons Xbox One X, efter åratal med Playsation.

Avslutningsvis blir det Aarons intryck av The Last Campfire* – den senaste titeln från Hello Games!

Häng med!

*Kod för The Last Campfire har tillhandahållits av Hello Games


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

1 Kommentar

  1. Ted 3 september, 2020

    En fråga till Jules, varför borde Tom Clancy fortfarande vara i livet? Är det för att de fortsätter släpper/släpper spel i Tom Clancys namn? Sedan borde Aaron bli bättre på faktasök och faktakoll (angående ex Tom Clancys, han gick bort 2013 enligt Google)..

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén