Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 78 – Goody two shoes


Jules och Aaron är tillbaka framför mikrofonerna för att höra mer om vad Sarah har haft för sig i sommar!

Det blir brädspel, kortspel och sedan frosseri i senaste Cyberpunk 2077s senaste infodump i form av Night City Wire Episode 2. Det snackas bakgrunder, vapenuppgraderingar, wasteland och spekuleras kring det ena och det andra innan vi avslutar med att ta tempen på vår individuella hype inför höstens stortitel.

Därefter blir det Aarons intryck av Deadly Premonition 2*, något som visar sig innehålla lika mycket positiva inslag som negativa då vi lyfter de transfobiska innehållet som tyvärr inte heller har hanterats på bästa sett efter feedbacken från spelarna. Den video som Aaron för övrigt nämner hittar ni här hos Pim Is Online.

Två avsnitt på en vecka! Kan ni tänka er!

Kram

*Kod för Deadly Premonition 2 har tillhandahållits av Rising Star Games


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén