Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 77 – En övermogen gurka från 1903


Aaron, Douglas, Ida och Jules slår sig ner och tar grepp om mikrofonerna när det ska diskuteras senaste multiplayer-kalaset Fall Guys, det ambitiösa men tomma Stadia-exklusiva Crayta*, Jules kam med mordgåtor i Night Call**, mer Ghost of Tsushima och återbesök till pangpang i det väldigt ambitiösa Resident Evil 6!

Det blir också dramatik på hög nivå när det visar sig att Aaron inte alls har koll på vad Jules gillar för spel och frågan blir lika uppenbar som smärtsam – hur ska han hantera det här nu när han ska rekommendera nya spel i framtiden egentligen?

Det är rappt, snabbt och går undan så häng med, för före du anar det har vi släppt ett till avsnitt!

Kram!

*Kod för Crayta har tillhandahållits av Google
**Kod för Night Call har tillhandahållits av Raw Fury


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén