Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 69 – Inte alla Användarbetyg!


Ett avsnitt om allt möjligt där Aaron och Ida slår sig ner med våra två gäster Michael Gill och Jimmy Håkansson!

De berättar om sin nya podcast Pod ém up och vad som fick dem att vilja göra något lite annorlunda som inte helt otippat går i linje med deras gemensamma blogg Blogemup (nu avslutad).

Utöver detta har Aaron och Ida spanat in trailers för Later Daters och Just Die Already – två spel som måhända inriktar sig mot en lite äldre målgrupp, även om det åtminstone tilltalar den yngre också till viss del.

Sedan blir det långt samtal om review-bombningen för The Last of Us Part II och varför Naughty Dogs senaste har orsakat sådan extrem respons, men också vad det representerar i allmänhet. Finns det positiva fall? Vilka är det som gör det här och vilka bakomliggande faktorer engagerar människor till sånt här?

Sist men inte minst pratar vi kort om den senaste metoo-vågen som just nu går genom spelbranschen. En påminnelse som behövs då det är hög tid att lyssna, se och lära för att stötta och agera där en kan.

Och som Ida så viktigt förtydligar i avsnittet – vill du prata med oss finns vi här. Välkommen in i vår Discord eller kontakta oss via PM i sådana fall.

Glöm inte att det mer än någonsin är coolt att vara snäll och att ta hand om varandra.

Kram


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén