Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 228 – Touch of love


Det är återigen dags att bege sig ut i det virtuella när vi plockar upp Vampire: The Masquerade – Justice* som släpps redan nu på torsdag den 2 november!

Den trogne VR-entusiasten Peter Eriksson är även tillbaka och förstärker VR-panelen då han och Aaron greppar tag i World of Darkness-titeln. Och även om ingen av dem egentligen är särskilt insatta i loren omkring finns det gott om bitar att bryta ner runt spelet i sig. Högt och lågt, positivt och negativt.

Några av frågorna som behandlas i denna långkörare baserad på 50% (Aaron) respektive 75% (Peter) progress genom kampanjen är:

  1. Är detta svenskbaserade Fast Travel Games mest ambitiösa titel hittills?
  2. Hur bra port har VR Monkey lyckats göra till PSVR2-versionen?
  3. Hur ser förväntningarna egentligen ut på en singleplayer upplevelse inom VR 2023 och hur skiljer sig dessa mellan en entusiast som spelar VR-spel varje vecka (Peter) och en som bara doppar tårna i det när vissa titlar anländer (Aaron)?

Detta och mycket mer, häng med!

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och musiken du hör från Vampire: The Masquerade – Justice är skriven av Two Feathers (Elvira Björkman & Nicklas Hjertberg).

*Koder för Vampire: The Masquerade – Justice har tillhandahållits av Fast Travel Games


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén