Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 226 – Pole position


Världens bästa Douglas är tillbaka!

Vi har spelat Marvel’s Spider-Man 2* och konstaterar att det förmodligen är det bästa superhjältespelet … någonsin? I ett vakuum..? Ja, knepiga är formuleringarna i text, bättre att lyssna på hur Aaron tänker kring världens största superhjälte varumärke.

Inte nog med att Insomniac ytterligare breddat sin kompetens inom manus och regi, med sitt senaste epos har de också lyckats balansera enorma och öppna världar med det otänkbara i en fokuserad upplevelse. Delvis tack vare tekniken under motorhuven, men även tack vare smart uppdragsdesign.

Innan vi avrundar dagens avsnitt blir det även Forza Motorsport** och här är det tudelat vill vi lova. Medan vår återkommande gäst Douglas menar att något saknas kan Aaron känna att det funkar fint så länge approachen är själva körandet i sig. Självklart hinner de båda hålla med varandra om respektive perspektiv, men någonstans landar det ändå i att det finns vissa önskemål kvar för Turn 10 att uppfylla. Mer om det i framtiden kanske!

All musik ni hör i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och musiken ni hör från Marvel’s Spider-Man 2 och Forza Motorsport är skriven av John Paesano, samt Kaveh Cohen och Michael Nielsen i respektive ordning.

*Kod för Marvel’s Spider-Man 2 är tillhandahållen av Sony

**Kod för Forza Motorsport är tillhandahållen av Microsoft


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén