Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 222 – En annan typ av Wumpa


Vi spinner på med ännu fler populärkulturella upplevelser för dina öron att få njuta av! Denna gången blir det två lite mer färgglada spel och en film som bara måste snackas om.

Vad gör Crash Team Rumble* som ingen annan gjort förut och vad är det som håller det tillbaka från att vara en hit i ett landskap där innovation och förnyelse alltid behövs?

Red, White and Royal Blue är sommarens stora romantiska komedi och Jules berättar allt om varför hen sett den minst hundra gånger på bara några dagar.

Avslutningsvis blir det stora frågeställningar kring minispel i Everybody 1-2 Switch**. Varför finns dem och för vilka finns dem? Hur kul är det egentligen och sist men inte minst, hur kan vi som spelar uppnå samma eufori som personerna som spelar minispelen i trailers?

Häng med!

All musik du hör i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och musiken ni hör från Crash Team Rumble, Red, White and Royal Blue och Everybody 1-2 Switch är skriven av Toys For Bob, Drum & Lace och Rei Kondoh, Haruno Ito, Naruki Kadosaka, Sho Kobayash i respektive ordning.

*Kod för Crash Team Rumble har tillhandahållits av Activision

**Kod för Everybody 1-2 Switch har tillhandahållits av Nintendo


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén