Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 211 – Pistol-balett


För omväxlings skulle blir dagens avsnitt helt dedikerat passiva medier när vi varit på bio och sett John Wick: Chapter 4 samt tv-adaptionen av The Last of Us på HBO hemma i soffan. Observera att spoilers förekommer för The Last of Us HBO, men inte för John Wick: Chapter 4.

Frågor vi stället oss i dagens avsnitt:

Hur bra kan egentligen den fjärde filmen i en serie som haft tre tidigare installationer, vara? Och hur troligt är det att vår upplevelse av ytterligare en adaption är påverkad av alla misslyckade försök inför den? Föredrar vi att man lämnar grundmaterialet i så stor utsträckning som möjligt vad gäller The Last of Us och har Keanu Reeves precis spelat huvudrollen i en av de tyngsta actionfilmerna det senaste decenniet?

Häng med så svarar vi på frågorna tillsammans!

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och musiken ni hör från John Wick: Chapter 4 samt The Last of Us HBO är skriven av Tyler Bates och Gustavo Santaolalla i respektive ordning.


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén