Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 207 – Micra en gammal rädd


Jules och Aaron reflekterar över vad de tagit sig an sedan senast och vi kan lova att det blir ett samtal med kontraster!

Tango Gameworks överraskar med Hi-Fi Rush som Aaron har kastat sig in i med huvudet före. Rytmbaserad fighting i allra högsta grad tillsammans med en härlig ensemble karaktärer som tillsammans bringar färg till upplevelsen som är fartfylld som få!

Därefter får vi höra vad Jules tänker efter att hen till slut har återvänt till rymdskräckisen Dead Space, fast denna gång i nygjord tappning – Dead Space Remake*. Är det lika läskigt idag som det var för tio år sedan? Hur mycket har en upphottning i Frostbite-motorn bidragit till presentationen och sist men inte minst – hur intressant är egentligen den nu talande Isaac jämfört med sitt forna jag?

Häng med!

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och musiken ni hör från Hi-Fi Rush och Dead Space Remake är skriven av Shuichi Kobori och Trevor Gureckis i respektive ordning.

*Kod för Dead Space Remake är tillhandahållen av EA


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén