Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 192 – Plats 10 834


Liza är självklart bland de smartaste i världen och berättar mer om nästan ett år tillsammans med Big Brain Academy – Brain vs. Brain* när hon ansluter till panelen från hundhemmet i mitten av vårt avlånga land. Räkna även med gästspel från Obi.

Jules å andra sidan har sprungit och sprungit i all oändlighet (eller snarare ca sju timmar) från den eviga cylindern i The Eternal Cylinder** – en titel ingen av oss egentligen hade på vår radar, men som nu vid konsolsläpp plötsligt kändes oerhört fascinerande i sitt koncept, även om det kanske inte tar en plats på GOTY-listan direkt.

Avslutningsvis blir det glödheta intryck från Mario + Rabbids: Sparks of Hope*** som släpps nu på torsdag 20 oktober. Att få återvända till den knasiga mashupen med pratglada (kanske lite väl pratglada?) kanintokar och svamprikets ensemble av rörmokare och royaliteter är inte bara en … ja vad tycker Aaron egentligen om denna uppföljare efter drygt 15 timmars utforskande och stridande?

Häng med!

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprungliga upphovsrättsägare och musiken ni hör från spelen är i respektive ordning skriven av Nintendo, Patricio Meneses, Grant Kirkhope, Yoko Shimomura och Gareth Coker.

*Kod för Big Brain Academy: Brain vs. Brain har tillhandahållits av Nintendo **Kod för The Eternal Cylinder har tillhandahållits av The Good Shepherd ***Kod för Mario + Rabbids: Sparks of Hope har tillhandahållits av Ubisoft


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén