Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 184 – Neandertalshjärnegrej


Jules och Aaron är tillbaka med en redigt grön rapport då Jules har grävt bland Game Pass-katalogen och Aaron följt upp sin fjolårssemester i Mexico!

Det börjas med House Flipper – det perfekta podcast spelet med fokus på att renovera och sälja hus samt lägenheter. Meditativt och beroendeframkallande så det ryker om det. 

Därefter tar Aaron vid bland molnen med nysläppta DLC:t Hot Wheels till Forza Horizon 5, något som märkbart känns bekant med tanke på att det inte bara släppts ett dedikerat Hot Wheels-spel i fjol (som du kan höra mer om här) och det lilla faktum att Hot Wheels även gästade som DLC i Forza Horizon 3. Vad tycker vi egentligen om det?

Avslutningsvis blir det Route 96, ett nytt spel från människor bakom bland annat tidigare Valiant Hearts: The Great War -skaparna. En mer emotionell och välskriven resa som Jules beskriver som tydligt politisk med engagerande berättelser och alternativa slut.

Häng med!

All musik utöver våra vinjetter som hörs i avsnittet kommer från House Flipper, Forza Horizon 5: Hot Wheels och Route 96 tillhör dess ursprungliga upphovsrättsägare.


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén