Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 174 – Spela en bildokumentär


Världens bästa Douglas Lindberg är tillbaka och snackar … bilar!

Gran Turismo 7* lockar fram gubbarna i oss med sina förtjusande grafik, sin extrema kärlek till bilar och motorer och inte minst DualSense-kontrollens kanske bästa matchning hittills. Vi tar in på café, vi spenderar timmar för att toppa leaderboardsen och vi försöker hitta rätt i djungeln som kallas “tuning”.

Men det tar inte slut där! Aaron har även spelat snowboardtiteln Shredder** som kanske inte helt levde upp till förväntningarna även om grundmekaniken finns där. Ljudmix och röstskådespeleri må vara i underkant, men en fet tailgrab 180 följt av silkeslen landning i pudersnö … DET är något alldeles speciellt med det vill vi lova.

Häng med!

Läs Douglas krönika här.

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare.

*Koder för Gran Turismo 7 har tillhandahållits av Sony
**Kod för Shredder har tillhandahållits av Microsoft


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén