Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 168 – SolskedsPromenad


Ida greppar Switchen och Animal Crossing: New Horizons medan hon slår sig ner med Aaron som behöver avhandla Resident Evil: Village* och Avicii Invector: Encore Edition VR**.

Varför är Resident Evil Village bättre än föregångaren men ändå inte och hur är det egentligen med The Game Awards – handlar det fortfarande mer om popularitet än någon form av kritisk konsensus? Aaron är i alla fall nöjd efter att han tagit sig genom Capcoms senaste, även om det såklart fanns en del frågetecken.

När det kommer till den bortgångne artisten Tim Bergling, även känd som Avicii och hans musik berättar Aaron mer specifikt om en speciell låt som fallit honom i smaken mer än någon annan. Emotionellt blir det. På fler fronter än en. För även om idén är bra och utförandet säkert perfekt för formatet, råkar ju Aaron vara en av de där som inte alltid hanterar alla VR-upplevelser 100% smärtfritt…

Men INGET av detta förrän vi snackat om Idas strumpor och racing-Eric!

Häng med!

Tim Bergling Foundation

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och musiken ni hör från Resident Evil: Village och Avicii Invector: Encore Edition VR är skriven av:
Shusaku Uchiyama
Tim Bergling

*Kod för Resident Evil: Village har tillhandahållits av Capcom
**Kod för Avicii Invector: Encore Edition VR har tillhandahållits av Wired Productions


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén