Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 166 – Privatleasing


Jules och Aaron har spelat mer spel!

2016 och 2017 släpptes Uncharted 4: A Thief’s End respektive Uncharted: Lost Legacy till Playstation 4 och redan nu på fredag släpps alltså Uncharted: Legacy of Thieves Collection* till Playstation 5! Aaron har spelat samlingen och jämfört och funderat och berättar mer om sina tankar kring utgivares sätt att ta betalt för uppgraderingar av spel som i många andra fall erbjuds kostnadsfritt.

Jules har å andra sidan hittat sitt sanna kall i rollen som vikarierande brevbärare i idylliska småstäder i titeln Lake som just nu ligger i Game Pass** för alla som känner sig sugna på lite lugn och ro. Hur kan ett spel som går ut på att köra en smådassig skåpbil runt en liten sjö gå hand i hand med vår käre Jules som vi vet har stora problem med utdragna upplevelser kanske du undrar?

Ja du, häng med så berättar vi mer!

All musik som hörs i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och musiken från Uncharted är skriven av Henry Jackman medan musiken från Lake är framförd av Malena Stark, Claynote och Arch Tremors.

*Kod för Uncharted: Legacy of Thieves Collection har tillhandahållits av Sony
**Kod för Game Pass Ultimate har tillhandahållits av Microsoft


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén