Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 150 – Special: Deathloop


Som tidigare utlovat är Douglas tillbaka dubbelt upp denna veckan och konsulterar kring den senaste tidens spel och dagens avsnitt tar han sig tillsammans med Aaron an Arkanes senaste titel Deathloop*!

Det blir ett långt samtal fyllt med spoilers, om speldesignen, berättelsen och berättelserna i berättelsen och berättelserna i berättelserna i berättelsen(…), slutet, teorierna och allt det där andra som inte ens Aaron eller Douglas hunnit ta tag i ännu, trots att de båda spelat genom spelet och sett flera slut. Spekulationer å det grövsta blandas med hyllningar och lovord, även om det också finns plats för lite kritik i kanterna.

Häng med!

Läs också Douglas recension på Player One här!

All musik som används i avsnittet tillhör dess ursprunglige upphovsrättsägare och är hämtad från Deathloop Original Game Soundtrack Selections.*

Kod för Deathloop har tillhandahållits av Bethesda


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén