Avsnitt 134 – Bara en gimmick


Jules är mycket nöjd med förbättringarna som gjorts i Baldurs Gate 3 och delar med sig av sina senaste intryck från Larian Studios arbete med titeln.

Sable-demot har lämnat bra intryck hos Aaron trots hindret att han varit tvungen att spela om det från början flera gånger, till skillnad från Tunic-demot som inte direkt landade 100% med honom. Inte helt otippat på grund av musiken, men kanske även med tanke på att det är en demo som enkom verkar gjord för att vara … ett demo (och kanske inte representativt för den slutgiltiga upplevelsen).

MEN vad är ett avsnitt om det inte innehåller Jespers intryck av Ratchet & Clank: Rift Apart*? Ingenting såklart! Därför får ni höra hans ofiltrerade tankar här, inklusive gästande hot takes kring laddningstiderna från Aaron och en reflektion kring seriens konsekventa historia.

Häng med så åker vi!

*Kod för Ratchet & Clank: Rift Apart har tillhandahållits av Sony


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022

Tema av Anders Norén