Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

GOTY 2020

Kära lyssnare, vänner och underbara människor! I morgon inleder vi vår GOTY 2020-resa! 🥳

2020 har varit ett år som lämnar sina spår på många av oss och därför har vi valt att skippa ett enda stort GOTY-avsnitt i år och istället låta var och en själva få ett dedikerat avsnitt där vi går igenom våra favoritminnen från 2020.

Ibland handlar det om spel, ibland något annat. Oavsett vad är det en stund för oss att i lugn och ro kunna se tillbaka på 2020 på det sättet vi själva vill.

Tillsammans med nästan alla av våra gäster från 2020 har vi därför nu glädjen att meddela att från och med i morgon, onsdag den 27 januari 2021, kommer vi släppa ett avsnitt om dagen, med fokus på en panelmedlem och ett par gäster.

Detta gör vi tills dess att alla panelmedlemmar som har känt att de har något att säga, fått göra det.

Sen. Är vi redo för vad 2021 har att bjuda på.

Så ladda upp med fikat, spänn öronen och häng med på en serie mysiga pratstunder där vi tittar tillbaka på våra respektive 2020 och vad de gav oss i form av upplevelser, både inuti och utanför spelen.

Vi hörs i morgon.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén