Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 92 – Jag är en furry nu


Efter ett kortare uppehåll är Sarah, Aaron, Douglas och Jules tillbaka och snackar om sina tankar och känslor efter att de tre förstnämnda har sett musikalen Hamilton som nu finns på Disney+. Känslorna, låtarna, rösterna, koreografierna och även kritiken ska tas i beaktning, men om det är en sak som är säker så är det att det är en upplevelse utöver det vanliga.

Därefter tar vi en titt på Crash Bandicoot 4: It’s About Time som alla har spelat förutom Aaron. Varför relaterar Sarh och Douglas medan Jules gärna spelar annat och framför allt, trodde någon av dem att det skulle vara så svårt som det faktiskt var?

Därefter blir det minnesläsning i indietiteln The Signifier som Sarah och Aaron klämt lite på. En deckare som går ut på att gräva runt i en avliden persons minnesbank i en fantastiskt ljussat (ja det är jag, Aaron som skriver det här..) sci-fi noir thriller!

Sedan lämnar Sarah över till övriga som går över lanseringsuppställningarna för Playstation 5 och Xbox Series X/S, men inte innan de haft lite kul åt Amazons översättningar efter att ha lanserat sidan för svenska marknaden.

Häng med!

*Koder för Crash Bandicoot 4: It’s About Time har tillhandahållits av Activision
**Koder för The Signifier har tillhandahålits av Raw Fury


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén