Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 75 – Ekologiska spel


Det blev en riktig långkörare när Ida, Jules och Aaron slår sig ner tillsammans med återkommande gästen CH för att diskutera Microsofts showcase.

Men inte innan vi tittat närmare på vad Jules spelat i form av tidigare nämnda Later Daters, samt även mysiga Edna and Harvey: The Breakout Anniversary Edition*. Även Aaron har fastnat i Orcs Must Die 3 som släpptes på Stadia och förklarar varför han inte tar tag i de andra spelen han har på sitt bord.

Sen blir det oundvikligt lite snack kring vår problematiska spelbransch (återigen). Denna gången mer om varför författare bakom datingspelet Love Story inte blir rättvist ersatta och vår senaste uppdatering kring Ubisoft efter Jason Schreiers senast Bloomberg-artikel.

Men sen bär det som sagt av. Vi har sett Halo Infinite, The Gunk, Tell Me Why, Fable av racingfolk, mer bilar, Rares kommande och mycket mycket mer. Och allt får sin beskärda del i vår avslutande och långa del kring detta. 

Häng med!

Ps. Orgasnisationen Dontnod Ent. och Xbox Game Studios arbetade med som Aaron inte kunde komma på namnet på var GLAAD.

*Kod för Edna and Harvey: The Breakout Anniversary Edition har tillhandahållits av Daedalic Entertainment


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén