Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 71 – Karriär done!


I ett nästan två timmar långt samtal traskar Aaron med tre finfina gäster genom Early Access, next-gen, frågor och svar kring spelutveckling och dess outgrundliga vägar.

Niklas Sintorn från underbara Svampriket berättar mer om sin tid med Destiny-inspirerade Disintegration, en titel som kanske inte når ända fram även om det trots allt är helt okej? För ytterligare intryck titta gärna in Niklas quicktitt från spelet som du hittar på Svamprikets Youtube-kanal här.

Sen har vi Senior Gameplay Programmer Roger Mattsson från Bad Yolk Games som precis släppt Main Assembly som berättar mer om hur det är att bygga ett community innan ett spel ens blir tillgängligt för allmänheten och så har vi såklart vår återkommande gäst – Neon Giants egen Creative Director/Co-Founder Arcade Berg på besök igen!

Utöver frågor kring Neon Giants debuttitel The Ascent och det där Edge-omslaget blir det gott om frågor kring hur det är att göra spel till Series X och Inte minst vad nästa generations konsoler kan innebära för både spelare och utvecklare. Mycket, mycket nöje!

Häng med!

PS. Här hittar ni för övrigt Discord-kanalen för Main Assembly.


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén