Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 59 – Pratar ni om aktier?


I ett fullpackat avsnitt rantar Jules loss om spelen hen inte klickar med samt titlarna som räddade allt. Vi snackar Red Dead Redemption 2, Days Gone, Spider-Man, Persona 5 Royale, Assassins Creed: Odyssey och Hellblade: Senuas Sacrifice. 

Det blir även intryck från Aaron som suttit med kärlekspusslaren A Fold Apart*, Xcom: Chimera Squad och INTE minst Linus Svenssons Beer Clicker. Och kan ni tänka er – från ingenstans bjöd vi in Linus från Svampriket som kom och berättade mer om sin fruktansvärt beroendeframkallande upplevelse. 

Långa samtal, spontana inhopp och underbara rants. Precis som det ska vara. Häng med!

Se Linus video här och spela Beer Clicker här.

*Kod för A Fold Apart har tillhandahållits av Lightning Rod Games


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén