Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 45 – Nytillskott


Äntligen kan vi presentera vår nya lysande stjärna i panelen – Ida Alander! En av få levande personer som har lika mycket erfarenhet av att skriva om spel, som hon har koll på korv (dvs en hel del)! Men korv är inte allt som diskuteras idag, nej bakom denna halvsega duo vilar en massa spelintryck!

Dreams är äntligen här och som Aaron blev tagen på sängen av Media Molecules egna lilla upplevelse “Arts Dream”, ovanpå alla andra otroliga möjligheter som erbjuds i Little Big Planet-skaparnas nya. Ida och Aaron har skjutit så det dånar i säsong 4 av Apex Legends, Ida berättar mer om fantastiska Sea of Thieves och Aaron har svettats i Audio Trip.

Vi ber också om ursäkt på förhand för Aarons röst och hostningar. Han kände att han hellre ville få ut sina färska reflektioner kring Dreams till lansering, men nästa gång lovar han att ligga till sängs!

Häng med!

*Kod för Dreams har tillhandahållits av Sony
**Kod för Audio Trip har tillhandahållits av Andromeda Entertainment


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén