Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 20 – Zombie-pondus


Lillie är tillbaka från äventyr i London, grymma Matilda Smedius återvänder och snackar lejon (och majonnäs) och världens coolaste Sandra kommer och berättar mer om både mardrömmar och skräckspel i denna långkörare!

Det blir också snack om nysläppta Night Call som Aaron satt tänderna i, LOL Teamtactics, nya Lejonkungen-filmen, Nintendo Switch Lite, Nun Massacre, Silent Hill och The Are Billions. Sen även Hitrecord och Ubisoft-samtal mot slutet innan vi rundar av ett härligt samtal fyllt av … grejer.

Här hittar ni för övrigt:

Sandra Ferroni

och

Matilda Smedius

samt

Spelpromenaden Stockholm-eventet!

Kram!

*Kod för Night Call har tillhandahållits av Raw Fury


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén