Öppna världar – inte som alla andra

Öppna världar - inte som alla andra

Avsnitt 18 – Sommarmys med Amanda


I denna specialare på underbart initiativ från Amanda får vi höra om de där spelen vi återkommer till på sommaren, de där spelen vi relaterar lite extra till gamla sommarminnen eller för den delen de där spelen som verkligen kan frammana den där underbara sommarkänslan hos oss.

Men inget avsnitt är utan sina utsvävningar och även denna gången behandlas skämshögar, vilken årstid som egentligen är mest fylld av spelsläpp eller för den delen – vad har en stund på balkongen att göra med Mass Effect..?

FYI – detta är exakt samma samtal som släpptes i förra veckan i Amandas podcast Skämshögen. Allt gott!

Kram!


Musik: Swanee River, Lavilla Tulos, skriven av Django Reinhardt
Omslag och logotyp: Jesper Ringhög

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Öppna världar – inte som alla andra

Tema av Anders Norén